Wij zijn Tim v/d Water en Patty Beikes en wij wonen met onze Akita's in Netterden (Gelderland). Onze 'kennel' heeft haar eerste (officiƫle) schreden op het pad van het showen en fokken gezet in 2012. In 2012 heeft Akiko, toen nog een puppy, onze harten gestolen en vanaf toen is onze liefde voor het ras zich verder, en verder, en nog eens verder, gaan ontwikkelen. Een - uit onze liefde voor het ras - logisch gevolg was de komst van Osaka in 2013: de Akita die de 'basis en het begin' vormt van Of Chiyoko Kensha en waarmee wij een bijdrage willen leveren aan het ras en zijn ontwikkelingsgang.

Wij zijn in het begin van 2017 verhuisd vanuit Voorst (gemeente Voorst) naar onze recente woning in Netterden, deze verhuizing is voornamelijk voor de honden geweest i.v.m. meer grond en ruimte. Ook is onze kennel in de tussentijd uitgebreid, zo hebben wij in 2015 uit een nestje puppies van Osaka een dochter gehouden genaamd Miyuki. In 2017 volgde Yoko, een teefje geimporteerd uit Griekenland. Begin 2018 is de laatste telg erbij gekomen, namelijk Musa, een reu geimporteerd uit Italie.

Voor de komende jaren zullen wij vooral de focus hebben op enkele toekomstige gezonde nestjes van onze eigen teefjes. Tussendoor zal er geregeld een verandering plaats vinden in onze woning, hier wordt druk aan gewerkt om dit toekomstbestendig te krijgen, dit meer jaren project zal echter regelmatig voor korte periode stil liggen i.v.m. de zorg voor onze honden.
Het begin van Of Chiyoko Kensha