24.11.2019

Fumi' Go nest is

uitgevlogen

In september werd het prachtige Fumi' Go nest geboren; drie teefjes en twee reuen. Foto's van deze mooie pups zijn hier te zien. In november was het echter tijd om de pups los te laten en ze uit te laten vliegen, de wijde wereld in samen met hun eigenaren. 


Wij zijn enorm trots op de pups en hun eigenaren. Wij wensen hun al het geluk toe samen met hun nieuwe gezinslid!


Lieve Hokusai, Tenjin, Mizuki, Ikigai & Kimiko, wij gaan jullie missen!


30.06.2019

Kaguya; Dog of Honor 

in Italië

In juni zijn de eigenaren van Kaguya, oftwel Dain' Go Kichigo Of Chiyoko Kensha, in het huwelijksbootje gestapt in het prachtige Italië (Negrar). Ook Kaguya werd betrokken bij dit prachtige huwelijk. Zij had de belangrijke taak van Dog of Honor tijdens deze mooie dag en deze naam nam zij uiteraard erg serieus. 


Lieve Luciano & Diane, gefeliciteerd met jullie huwelijk! Wij wensen jullie heel veel geluk toe.


31.10.2019

Zweedse rasvereniging

publiceert foto

Een prachtige foto van Hikari, oftwel Emi' Kyū Hikari Of Chiyoko Kensha, werd in oktober van dit jaar gepubliceerd op de website van de Zweedse rasvereniging voor Akita's; Akita Inu Sällskapet. Wij zijn enorm trots! 


Hikari is in maart dit jaar door ons naar haar eigenaren in Zweden gebracht. Een voor ons zware, emotionele reis, maar wij weten dat Hikari volop geniet samen met haar eigenaren van haar thuis in het mooie land Zweden. 


18.05.2019

Titersessie voor het Chie' Go nest

Zaterdag 18 mei hebben wij een titersessie georganiseerd voor het Chie' Go nest. Zij zijn de leeftijd van één jaar gepasseerd, dus een goed moment om te kijken of de "pups" nog voldoende antistoffen hebben, oftewel of zij nog beschermd zijn.


Wij zijn blij met de resultaten; de "pups" hebben voor de komende drie jaar nog voldoende antistoffen. Dit betekent dat zij niet gevaccineerd hoeven worden tegen hepatitis, parvo en distemper!


28.07.2019

Wandeling met het Dain' Go nest

In juli werden de pups van het Dain' Go nest één jaar. Om dit te vieren hebben we samen met het Dain' Go nest en hun moeder een prachtige wandeling gemaakt in Slijk-Ewijk en de dag afgesloten met een heerlijke lunch.


Wij bedanken iedereen die heeft deelgenomen aan deze leuke dag, met in het bijzonder Martine die deze activiteit grotendeels had georganiseerd!


Een kleine foto impressie van deze dag is hier te te zien. 


04.03.2019

Emi' Kyū Hikari vliegt naar Zweden

Zaterdag 2 maart zijn wij per vliegtuig met Hikari naar Gothenburg (Zweden) gegaan. Na 15 weken intensieve zorg, socialisatie en liefde was deze reis voor ons erg emotioneel. Het afscheid viel ons zwaar, maar wij weten dat Hikari een liefdevol thuis heeft gekregen in het mooie Zweden.


Wil je graag zien hoe de reis gegaan is? Dat kan! De videocompilatie is hier te zien. 


Veel geluk, lieve Hikari!