Netterden, Gelderland

info@chiyoko.nl

+31 (0) 6 295 546 57

Chiyoko_logo

De zomer

van 2019

Ai' Roku Miyuki Of Chiyoko Kensha

"Miyuki"

Danish & Nordic Junior Winster 16'


X


Denka Go Di Bordakitainu Kensha

"Musa"

Beste Puppy v/h Ras, Best of BreedIn het voorjaar zullen we, wanneer de natuur aan onze kant

staat, uitvoering geven aan deze combinatie. Miyuki is door ons

gefokt in 2015 en Musa is geïmporteerd uit Italië. Beiden hebben HD A heupen en zijn vrij verklaard van Patella Luxatie. Tevens zijn Miyuki haar ogen gecontroleerd middels het ECVO protocol en is zij vrij verklaard van (erfelijke) oogaandoeningen- en afwijkingen. 


  AFSCHEID 

"Ondanks dat wij afscheid moeten nemen van onze puppies, houdt dat niet in dat het voor ons dan is afgelopen. Alle eigenaren mogen ons te allen tijde benaderen als zij bijvoorbeeld vragen hebben, tips en/of advies willen. Daarnaast vinden wij het ook ontzettend leuk om te weten hoe onze puppies zich ontwikkelen van pup tot volwassen hond."


"

"Wij fokken volgens de regels zoals deze zijn opgesteld in het VFR van de Nederlandse rasvereniging NIPPON INU en Raad van Beheer. Alle combinaties die wij uitvoeren voldoen dus aan de regels zoals deze zijn opgesteld door Raad van Beheer en de rasvereniging."


"

  REGELS 

  SOCIALISATIE 

"

"Wij zetten ons er tot het uiterste voor in om de puppies met zoveel mogelijk elementen in aanraking te brengen zodat zij kunnen opgroeien tot goed gesocialiseerde honden en waardoor de overgang naar hun nieuwe huis zo makkelijk mogelijk gaat, voor zowel de puppy als de nieuwe eigenaar."


  COMBINATIES 

"Onze uitgangspunten bij het maken van combinaties zijn gezondheid, karakter, een krachtige, correcte bouw en degelijk gangwerk. Dit in samenhang met een stamboom met lijnen van hoogwaardige kwaliteit en hoge mate van diversiteit."


"

De zomer

van 2019

Multi Kamp. Osaka Sama Go KiYama

"Osaka"

o.a. Int. Kampioen, NL, DK & DE Kampioen


X


Denka Go Di Bordakitainu Kensha

"Musa"

Beste Puppy v/h Ras, Best of BreedIn de zomer zullen we, wanneer de natuur aan onze kant staat,

uitvoering geven aan deze combinatie. Osaka is door ons geïmporteerd uit Duitsland en Musa is geïmporteerd

uit Italië. Beiden hebben HD A heupen en zijn vrij verklaard

van Patella Luxatie. Tevens zijn Osaka haar ogen

gecontroleerd middels het ECVO protocol en is zij vrij verklaard van (erfelijke) oogaandoeningen- en afwijkingen.


Het najaar

van 2019

Ecstatic Yoko Ono Go

"Yoko"

Best of Opposite Sex


X


Kaito Team Arimasa

"Haru"In het najaar zullen we, wanneer de natuur aan onze kant staat,

uitvoering geven aan deze combinatie. Yoko is door ons geïmporteerd uit Griekenland en Haru is geïmporteerd

uit Wit-Rusland. Beiden hebben HD A heupen en zijn vrij verklaard van Patella Luxatie. Tevens zijn Yoko haar ogen gecontroleerd middels het ECVO protocol en is zij vrij verklaard van (erfelijke) oogaandoeningen- en afwijkingen.© All rights reserved - 2019 - Of Chiyoko Kensha - Japanse Akita


  UITVLIEGEN 

"

"De pups mogen uitvliegen wanneer zij minimaal 8 á 9 weken oud zijn. Als de pups het nest mogen verlaten krijgen de eigenaren o.a. de FCI erkende stamboom, een DNA profiel waarmee de ouderdieren van de pup bevestigd zijn, een Europees paspoort horend bij de pup en een door ons samengesteld puppypakket met voer."


  INTERESSE 

"

"Bij (serieuze) interesse mag je ons te allen tijden vrijblijvend benaderen. Voel je vrij ons een e-mail, WhatsApp bericht of PM via Facebook te sturen. Maar om eerlijk te zijn, een echt gesprek heeft nog meer onze voorkeur, dus in plaats daarvan mag je ons natuurlijk ook gewoon bellen."