locatie

Netterden, Gelderland

info@chiyoko.nl

+31 (0) 6 295 546 57

www.chiyoko.nl

De rasvereniging

De zomer

van 2019

Ai' Roku Miyuki Of Chiyoko Kensha

"Miyuki"

Danish & Nordic Junior Winster 16'


X


Denka Go Di Bordakitainu Kensha

Beste Puppy v/h Ras, Best of BreedIn september verwachten wij pups uit deze prachtige combinatie. Zowel moeder als vader hebben een liefdevol en zacht karakter.

Miyuki is door ons gefokt in 2015 en De toekomstige vader is afkomstig uit Italië. 


  AFSCHEID 

"Ondanks dat wij afscheid moeten nemen van onze puppies, houdt dat niet in dat het voor ons dan is afgelopen. Alle eigenaren mogen ons te allen tijde benaderen als zij bijvoorbeeld vragen hebben, tips en/of advies willen. Daarnaast vinden wij het ook ontzettend leuk om te weten hoe onze puppies zich ontwikkelen van pup tot volwassen hond."


"

"Wij fokken volgens de regels zoals deze zijn opgesteld in het VFR van de Nederlandse rasvereniging NIPPON INU en Raad van Beheer. Alle combinaties die wij uitvoeren voldoen dus aan de regels zoals deze zijn opgesteld door Raad van Beheer en de rasvereniging."


"

  REGELS 

  SOCIALISATIE 

"

"Wij zetten ons er tot het uiterste voor in om de puppies met zoveel mogelijk elementen in aanraking te brengen zodat zij kunnen opgroeien tot goed gesocialiseerde honden en waardoor de overgang naar hun nieuwe huis zo makkelijk mogelijk gaat, voor zowel de puppy als de nieuwe eigenaar."


  COMBINATIES 

"Onze uitgangspunten bij het maken van combinaties zijn gezondheid, karakter, een krachtige, correcte bouw en degelijk gangwerk. Dit in samenhang met een stamboom met lijnen van hoogwaardige kwaliteit en hoge mate van diversiteit."


"

De zomer

van 2019

Multi Kamp. Osaka Sama Go KiYama

"Osaka"

o.a. Int. Kampioen, NL, DK & DE Kampioen


X

Het najaar

van 2019

Ecstatic Yoko Ono Go

"Yoko"

Best of Opposite Sex


X


  UITVLIEGEN 

"

"De pups mogen uitvliegen wanneer zij minimaal 8 á 9 weken oud zijn. Als de pups het nest mogen verlaten krijgen de eigenaren o.a. de FCI erkende stamboom, een DNA profiel waarmee de ouderdieren van de pup bevestigd zijn, een Europees paspoort horend bij de pup en een door ons samengesteld puppypakket met voer."


  INTERESSE 

"

"Bij (serieuze) interesse mag je ons te allen tijden vrijblijvend benaderen. Voel je vrij ons een e-mail, WhatsApp bericht of PM via Facebook te sturen. Maar om eerlijk te zijn, een echt gesprek heeft nog meer onze voorkeur, dus in plaats daarvan mag je ons natuurlijk ook gewoon bellen."© All rights reserved - 2012 / 2019 - Of Chiyoko Kensha - Japanse Akita